Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βράζετε 40' σε αλατισμένο νερό μαζί με τις φλούδες τους (με αυτό τον τρόπο διατηρούν τη "γήινη" γεύση τους). Κατόπιν τις βγάζετε από το νερό και τις αφήνετε να κρυώσουν λίγο.
Τις ξεφλουδίζετε, τις κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και τις ρίχνετε σε βαθιά πυρίμαχα μπολ .Εγω τα εβαλα σε ενα μικρο ταψακι.
Τρίβετε τη μυζήθρα σε λεπτό τρίφτη, κομματιάζετε τη φέτα και σκορπίζετε τα τυριά στο μπολ.
. Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια 4'-5', μέχρι ν' αρχίσουν να ροδίζουν.
. Απλώνετε το γιαούρτι στις πατάτες και στα τυριά
και περιχύνετε με το μείγμα βουτύρου καυτό, ανακατεύοντας καλά.
. Βάζετε το φαγητό στο γκριλ 2', μέχρι να λιώσει το τυρί.(εγω το αφησα λιγο παραπανω στο γκριλ)Πασπαλίζετε με μαϊντανό και πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Πουρες Πατατας Της Γιαγιας
ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ COUNTRY