ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλο πενες
1 1/2 φλιτζανι κασερι τριμμενο
1/2 κιλο ανθοτυρο
1 1/2 φλιτζανι γραβιερα τριμμενη
2 φλιτζανια κεφαλογραβιερα τριμμενη
1 1/2 φλιτζανι γιαουρτι
1 κ.σουπας λαδι
1/2 κ.σουπας βουτυρο λιωμενο
αλατι-πιπερι
βαζουμε σε μια κατσαρολα νερο,και μολις βρασει,προσθετουμε λιγο αλατι
το λαδι και τις πενες.τις βραζουμε,τις σουρωνουμε και κραταμε ενα
φλιτζανι ζωμο.βαζουμε σε μια λεκανη το ανθοτυρο λιωμενο με το πιρουνι,
τα τριμμενα τυρια,το γιαουρτι,τις πενες το ζωμο και ανακατευουμε.
αλειφουμε ενα ταψι Νο24 με βουτυρο και ριχνουμε το μειγμα.
το ψηνουμε στους 200 βαθμους για 20-25 λεπτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
ΚΡΕΜΩΔΗ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!