φετα 1 πιατο βαθυ τριμμενη (δεν εχω μετρησει την ποσοτητα)για να σας πω γραμμαρια
κεφαλοτυρι 1 πιατο βαθυ τριμμενο
αβγα 2
μανιταρια 1/2 κονσερβα
γαλα 1 κουπα
αλατι
πιπερι
μοσχοκαρυδο
ελαιολαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Βραζουμε σε αλατισμενο νερο για 11 λεπτα τις πεννες,
τις σουρωνουμε και τις βαζουμε παλι στην κατσαρολα.
Στην συνεχεια σε ενα μικρο τηγανακι βαζουμε λιγο λαδακι,και σωταρουμε τα μανιταρια κομμενα σε λεπτες φετες,και τιςαφηνουμε στην ακρη να κρυωσουν λιγο.
Σε ενα μπωλ χτυπαμε τα αυγα,
ριχνουμε το γαλα συνεχιζοντας το χτυπημα,
προσθετουμε τα τυρια,πιπερι,λιγο μοσχοκαρυδο και τελος τα μανιταρια.
Κατοπιν ριχνουμε τα υλικα στις πεννες τα ανακατευουμε πολυ καλα,και τα βαζουμε σε λαδωμενο ταψι και απο πανω πασπαλιζουμεμε τυρι κεφαλοτυρι και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνοστους 180 βαθμους για 40-45 λεπτα μεχρι να ροδισει απο πανω.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 18 Οκτωβρίου 2010
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορειτε να βαλετε οτι ζυμαρικο θελετε εσεις.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
ΚΡΕΜΩΔΗ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!