Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε λεκανη βαζουμε το λαδι,το γαλα, το αυγο,την μαγια,αλατι,πιπερι,παπρικα,ριγανη
- ανακατευουμε καλα με το χερι και ριχνουμε σιγα σιγα το αλευρι μεχρι να σχηματιστει ζυμη(οχι ετοιμη για παρασκευη)
- Τοτε ριχνουμε ολα τα υλικα αλαντικα,τυρια,ντοματες,πιπερια που τα εχουμε κοψει σε κυβακια,
- τα ανακατευουμε,ζυμωνουμε και βλεπουμε πως η ζυμη μας εχει βγαλει υγρα,προσθετουμε παλι αλευρι
μεχρι να εχουμε μια ζυμη στα χερια μας που δεν κολλαει και ειναι ευκολοπλαστη.
- Παιρνουμε λιγη ζυμη οσο ενα μεγαλο καρυδι την ακουμπαμε στην παλαμη την πιεζουμε λιγο να απλωσει
και ακουμπαμε σε λαδωμενη λαμαρινα η'στρωμενη με λαδοκολλα τριβουμε απο πανω λιγο τυρι
- και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα μεχρι να παρουν χρωμα(περιπου 35-40 λεπτα
αναλογα τον φουρνο μας)
- Οταν ειναι ετοιμα τα τοποθετουμε σε πιατελα και σερβιρουμε ζεστα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 11 Νοεμβρίου 2012
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια