Ο Απολυτος πεντανοστιμος μεζες του καλοκαιριου γαριδες σαγανακι με την υπεροχη δεμενη σαλτσα του για να συνοδεψετε το ουζακι σας η'το τσιπουρακι σας.
Καθαριζουμε το σωμα απο τις γαριδες
κρατωντας τα κεφαλια πανω στο σωμα.
Αφαιρουμε το εντερο με μια οδοντογλυφιδα και τις πλενουμε καλα
Σε αντικολλητικο τηγανι βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει, ριχνουμε
τις γαριδες και τις σωταρουμε να ροδισουν και απο τις 2 πλευρες για 2 λεπτα
Στην συνεχεια ριχνουμε τα κρεμμυδια,το σκορδακι και τα αφηνουμε για
2-3 λεπτα να σωταριστουν ολα μαζι
Στην συνεχεια σβηνουμε με το ουζο και το αφηνουμε να εξατμιστει.
Αφαιρουμε τις γαριδες σε ενα πιατο και προσθετουμε τις τοματες στο τηγανι
την ζαχαρη και αφηνουμε
να βρασει η σαλτσα για 5-6 λεπτα σε δυνατη φωτια μεχρι να δεσει.
Αφου δεσει η σαλτσα μας προσθετουμε τις γαριδες προσθετουμε αλατι πιπερι και αφηνουμε να βρασουν για 2-3 λεπτα.
Τελος προσθετουμε την τριμμενη φετα ανακατευουμε και σερβιρουμε αμεσως με πασπαλισμενο ψιλοκομμενο μαιντανο



ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μπακαλιαρος Τηγανητος με Κουρκουτι Φανταστικο
ΤΟΝΑΚΙΑ ΠΛΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ