Πεντανοστιμο,πανευκολο γλυκισμα ψυγειου ολων των εποχων!!!
Απολαυστε το!!!
Πολύ εύκολο
Συστατικά
μπισκοτα 500 γρ. θρυμματισμενα digestive
βουτυρο 200 γρ. αγελαδος λιωμενο
σαντιγι 250 γρ.φυτικη morfat
λικερ 30 ml φραουλα
τυρι κρεμα 500 γρ. mascarpone
ζαχαρη αχνη 120 γρ.
μαρμελαδα φραουλα για την επικαλυψη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Θρυμματιζουμε τα μπισκοτα στο μουλτι.Τα μεταφερουμε σε μπολ και προσθετουμε το λιωμενο βουτυρο.
Ανακατευουμε πολυ καλα τα μπισκοτα με το βουτυρο να γινουν σαν βρεγμενη αμμος.
Μεταφερουμε τα βρεγμενα μπισκοτα σε αποσπωμενη φορμα Νο24
και τα απλωνουμε ομοιομορφα πιεζοντας το κουταλι απο την αναποδη μερια για να εχει λεια επιφανεια η βαση μας.Βαζουμε την φορμα στο ψυγειο να παγωσουν τα μπισκοτα μεχρι να ετοιμασουμε την κρεμα.
Βαζουμε ολα μαζι τα υλικα στον καδο του μιξερ
και τα χτυπαμε μεχρι να σχηματιστει μια ωραια αφρατη κρεμα.
Βγαζουμε τα μπισκοτα απο το ψυγειο προσθετουμε την κρεμα,την στρωνουμε ομοιομορφα επανω απο τα μπισκοτα και βαζουμε την φορμα παλι στο ψυγειο για αρκετες ωρες να παγωσει σκεπασμενο με αλουμινοχαρτο η΄διαφανη μεμβρανη.
Αφου παγωσει καλα γαρνιρουμε ολη την επιφανεια με μαρμελαδα φραουλα,
και ξαναπαγωνουμε η΄μπορουμε να σερβιρουμε αμεσως.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα