Πεντανοστιμο,πανευκολο γλυκισμα ψυγειου ολων των εποχων!!! Απολαυστε το!!!
Θρυμματιζουμε τα μπισκοτα στο μουλτι.Τα μεταφερουμε σε μπολ και προσθετουμε το λιωμενο βουτυρο.
Ανακατευουμε πολυ καλα τα μπισκοτα με το βουτυρο να γινουν σαν βρεγμενη αμμος.
Μεταφερουμε τα βρεγμενα μπισκοτα σε αποσπωμενη φορμα Νο24
και τα απλωνουμε ομοιομορφα πιεζοντας το κουταλι απο την αναποδη μερια για να εχει λεια επιφανεια η βαση μας.Βαζουμε την φορμα στο ψυγειο να παγωσουν τα μπισκοτα μεχρι να ετοιμασουμε την κρεμα.
Βαζουμε ολα μαζι τα υλικα στον καδο του μιξερ
και τα χτυπαμε μεχρι να σχηματιστει μια ωραια αφρατη κρεμα.
Βγαζουμε τα μπισκοτα απο το ψυγειο προσθετουμε την κρεμα,την στρωνουμε ομοιομορφα επανω απο τα μπισκοτα και βαζουμε την φορμα παλι στο ψυγειο για αρκετες ωρες να παγωσει σκεπασμενο με αλουμινοχαρτο η΄διαφανη μεμβρανη.
Αφου παγωσει καλα γαρνιρουμε ολη την επιφανεια με μαρμελαδα φραουλα,
ΥΓ:Μπορειτε να βαλετε οποια μαρμελαδα σας αρεσει.




ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα