ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣΜΠΙΣΚΟΤΑ

PETIT FOUR – ΠΤΙ ΦΟΥΡ

Ποιος δεν λατρευει αυτα τα μικρα γεμιστα μπισκοτα με μαρμελαδα βερικοκο? Προσωπικα εγω τα λατρευω..Εσεις.....? Ιδανικα για ολες τις ωρες,για το καφεδακι σας,για κερασμα... ακομα και για δωρο σε αγαπημενα σας προσωπα φτιαγμενα απο τα χερακια σας!!!

svg120
Μερίδες: 38-40
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Βουτυρο αγελαδος adoro κομμενο σε κυβους σε θερμοκρασια δωματιου 250 γρ.
    Αχνη ζαχαρη 200 γρ.
    Βανιλιες 4 καψουλακια
    Αλατι 2 τσιμπιες
    Αβγα 3 τεμ.
    Αλευρι για ολες τις χρησεις 500 γρ.
    Μπεϊκιν παουντερ 2 κ.γλυκου
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
    Μαρμελαδα βερικοκο απο 1 κουτ.γλυκου ανα μπισκοτο
    Κουβερτουρα λιωμενη σε μπεν μαρι 200 γρ.
    Τρουφα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε στον καδο του μιξερ την αχνη με το βουτυρο
  2. Τα χτυπαμε πολυ καλα μεχρι να αφρατεψει το μιγμα και μονο τοτε προσθετουμε ενα ενα τα αβγα συνεχιζοντας το χτυπημα.
  3. Αφου εχουμε τελειωσει με τα αβγα και το μιγμα μας ειναι σαν την φωτο προσθετουμε το αλατι και τις βανιλιες.
  4. Σταματαμε το μιξερ και προσθετουμε το αλευρι.
  5. Με μια πλαστικη μαριζ ανακατευουμε πολυ καλα το μιγμα να ομογενοποιηθουν τα υλικα.
  6. Βαζουμε το μιγμα σε κορνε με μεγαλη μυτη αστερακι και κοβουμε μπισκοτα σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα.
  7. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 10-12 λεπτα.
  8. Τα αφηνουμε να κρυωσουν πολυ καλα και με ενα κουταλακι του γλυκου βαζουμε απο ενα κουταλακι μαρμελαδα ανα μπισκοτο
  9. και με το αλλο το κλεινουμε σαντουιτς.
  10. Εχουμε λιωσει σε μπεν μαρι την κουβερτουρα και βουταμε το μισο σαντουιτς να καλυφθει με την σοκολατα και κατοπιν τα βουταμε στην τρουφα.
  11. Τα αφηνουμε επανω σε λαδοκολλα να στεγνωσει καλα η σοκολατα και τα απολαμβανουμε.
Τα διατηρουμε σε καλα κλεισμενο αεροστεγες κουτι.Η συνταγη με καποιες αλλαγες δικες μου κυκλοφορει στο διαδυκτιο.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 30 Σεπτεμβρίου 2019