Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε καλα τα μπριζολακια,τα τοποθετουμε σε μπολ τα αλατοπιπερωνουμε,
ριχνουμε την ριγανη
- το ψιλοκομμενο κρεμμυδι τα ανακατευουμε και τα
αφηνουμε στο ψυγειο για καμια ωριτσα.
- Καθαριζουμε και κοβουμε κυδωνατες τις πατατες σε ενα ταψι,τις αλατιζουμε,
ριχνουμε πιπερακι,ριγανη,ψιλοκοβουμε το σκορδακι τις ανακατευουμε
- και απο πανω βαζουμε τα μπριζολακια.
- Σε σεικερ χτυπαμε τον χυμο πορτοκαλιων,λεμονιων,την μουσταρδα,το ελαιολαδο
- και το ριχνουμε επανω στο φαγητο,
- συμπληρωνουμε ενα ποτηρι νερο,ριχνουμε
τα φυλλα δεντρολιβανου
- και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180
βαθμους για 1 ωρα και 1 τεταρτο (αναλογα τον φουρνο μας)
αφου δουμε οτι εχουν μελωσει και παρει χρωμα οι πατατες και τα μπριζολακια.
Μπορει να χρειαστει να συμπληρωσουμε λιγο νερακι την ωρα που ψηνουμε
το φαγητο μας.
Το φαγητο αυτο μπορει να σταθει ανετα και στο γιορτινο μας τραπεζι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 20 Δεκεμβρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ