Φτερουγες κοτοπουλου,με υπεροχη πηχτη πικαντικη σαλτσουλα φανταστικη γευση,ιδανικο για παγωμενο κρασακι και μπυριτσα,θα σας αφησει τις καλυτερες γευστικες εντυπωσεις. Δοκιμαστε το ετσι οπως σας το δινω και θα με θυμηθειτε!!!
 Πλενουμε καλα τις φτερουγες και τις αφηνουμε σε απορροφητικο χαρτι να στραγγιξουν απο τα νερα.
Πλενουμε καλα τις φτερουγες και τις αφηνουμε σε απορροφητικο χαρτι να στραγγιξουν απο τα νερα. Βαζουμε ολα τα υπολοιπα υλικα μεσα στο μουλτι η'σε μπλεντερ
Βαζουμε ολα τα υπολοιπα υλικα μεσα στο μουλτι η'σε μπλεντερ και τα χτυπαμε πολυ καλα ωστε να γινουν μια πηχτη σαλτσα.
και τα χτυπαμε πολυ καλα ωστε να γινουν μια πηχτη σαλτσα. Τοποθετουμε τις φτερουγες σε ταψι,ριχνουμε απο πανω την σαλτσα
Τοποθετουμε τις φτερουγες σε ταψι,ριχνουμε απο πανω την σαλτσα τα ανακατευουμε πολυ καλα και τα αφηνουμε για 1 ωρα το λιγοτερο στο ψυγειο να δεσουν ολα τα υλικα μεταξυ τους.
τα ανακατευουμε πολυ καλα και τα αφηνουμε για 1 ωρα το λιγοτερο στο ψυγειο να δεσουν ολα τα υλικα μεταξυ τους. Στην συνεχεια προσθετουμε το νερο
Στην συνεχεια προσθετουμε το νερο και τις ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο 180 βαθμους στον αερα μεχρι να παρουν χρωμα οι φτερουγες και μεινει με την πηχτη σαλτσουλα του.
και τις ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο 180 βαθμους στον αερα μεχρι να παρουν χρωμα οι φτερουγες και μεινει με την πηχτη σαλτσουλα του.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ