Βαζουμε λιγο ελαιολαδο σε κατσαρολιτσα να ζεσταθει και προσθετουμε κρεμμυδι,σκορδο,πιπερια,ελιες και τα σωταρουμε.
Προσθετουμε την ντοματα
ολα τα μυρωδικα
και σιγοβραζουμε για 20 λεπτα μεχρι να δεσει η σαλτσα.
Σε αντικολλητικο τηγανι βαζουμε τις πλυμενες μπουκιες κοτοπουλου
 και τις γυρναμε απο ολες τις μεριες μεχρι να αλλαξουν χρωμα. (απο κοκκινο σε λευκο).
Τοτε προσθετουμε το λευκο κρασι
και το αφηνουμε σε σιγανη φωτια να βρασει μεχρι να εξατμιστει το κρασι.
Προσθετουμε ολα τα μυρωδικα και ανακατευουμε καλα.
Παιρνουμε μικρα ατομικα  πηλινα γιουβετσακια και μοιραζουμε το κοτοπουλο,
στρωνουμε απο πανω την σαλτσα
και καλυπτουμε ολη την επιφανεια με μπολικα κιτρινα τυρια.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο