ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΝΟ!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕ ΝΤΑ ΝΟ ΣΤΙ ΜΟ!!! Κοτόπουλο στο Φούρνο οπως ΔΕΝ εχετε ξαναδεί ποτε!Μια Πανεύκολη και πολύ γρήγορη συνταγηγια πικάντικο Κοτόπουλο με ένα υλικό που το ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ πραγματικά !!! Ανακαλύψτε το...

Μερίδες: 4 άτομα
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Φιλέτο Κοτόπουλο Στήθος η Μπούτι 700 γρ κομμένα σε κύβους
    Κετσαπ 200 γρ.
    Ελαιόλαδο 40 ml
    πρασινη πιπερια 1 «κέρατο» τσίλι (πικάντικη)
    κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ξερό
    λευκο κρασι 50 ml
    κεφαλοτυρι 100 γρ. κομμένο σε κύβους
    αλατι
    Φρεσκοτριμμενο Πιπερι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ένα τηγανι ρίχνουμε το ελαιόλαδο,
  2.  το κρεμμύδι την πιπεριά και τα σωταρουμε για λιγο
  3.   μετα προσθετουμε το κοτόπουλο και τα σωταρουμε ολα μαζι για 5 λεπτα
  4.  
  5. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί αφηνουμε να εξατμισθει
  6.  και προσθετουμε την Ketchup Hellmann’s το αναλογο αλατι,πιπερι
  7.  ανακατέυουμε  και αφηνουμε να βρασει για άλλα 5΄
  8. Τελος προσθέτουμε   το κεφαλοτύρι και ανακατέυουμε .
  9. Γεμίζουμε 2 μικρά πυρίμαχα σκεύη με το κοτόπουλο η΄ενα πιο μεγαλο σκευος  και ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους για 15 -20 λεπτά.
  10. Συνοδευουμε το  κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες,ρυζακι η'πουρε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 20 Σεπτεμβρίου 2011