

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΝΟ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕ ΝΤΑ ΝΟ ΣΤΙ ΜΟ!!!
Συστατικά
- κοτόπουλο - 2 φιλέτα από στήθος κομμένα σε κύβους
- κετσαπ - 200 γρ. Ketcup Hellmann’s
- ελαιόλαδο - 80 ml
- πρασινη πιπερια - 1 «κέρατο» (πικάντικη)
- κρεμμύδι - 1 ξερό ψιλοκομμένο
- λευκο κρασι - 50 ml
- κεφαλοτυρι - 100 γρ. σκληρό κομμένο σε κύβους
- αλατι
- πιπερι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγανι ρίχνουμε το ελαιόλαδο,
- το κρεμμύδι την πιπεριά
- το κοτόπουλο
- και το
σωταρουμε έως ότου μαλακώσουν όλα τα υλικά περίπου 5΄ - Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί
- και την Ketchup Hellmann’s
- και ανακατέυουμε ελαφρά για άλλα 5΄
- Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και ανακατέυουμε και πάλι
ελαφρά. - Γεμίζουμε 2 μικρά πυρίμαχα σκεύη με το κοτόπουλο και τα ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους για 15 -20 λεπτά.
- Συνοδεψτε το με πατατες τηγανιτες,ρυζακι η'πουρε.
Επειδη εγω στα φαγητα μου δεν βαζω ιδιαιτερα πολυ ελαιολαδο,στην συγκεκριμενη συνταγη για τα δικα μου γουστα το λαδι ηταν αρκετο..Εσεις αναλογα πραξτε..ειναι απιστευτα πεντανοστιμο!!!
Η συνταγη ειναι της Hellmann’s