ΥΛΙΚΑ
8-10 πιπεριες πρασινες για γεμισμα
1/2 κιλο κιμα
1 ποτηρι λαδι
1 κρεμμυδι μεγαλο
μαιντανο
αλατι-πιπερι
2 ποτηρια φρεσκια ντοματα
1 ποτηρακι κρασιου ρυζι
σε μια κατσαρολα βαζουμε το λαδι να ζεσταθει,και σωταρουμε το κρεμμυδι,και
στη συνεχεια βαζουμε τον κιμα και τα σωταρουμε ολα μαζι.προσθετουμε το ρυζι,
αλατι πιπερι και μαιντανο.τα ανακατευουμε 2-3 λεπτα.στην συνεχεια αφου,
εχουμε πλυνει και καθαρισει τις πιπεριες,τις γεμιζουμε,και τις τοποθετουμε στην
κατσαρολα.ριχνουμε το υπολοιπο λαδι,την ντοματα,1 ποτηρακι του
κρασιου νερο,αλατι πιπερι και τις βραζουμε για 1/2 ωρα με 3 τεταρτα μεχρι να μεινει
με τη σαλτσουλα του,σε χαμηλη φωτια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Πουρες Πατατας Της Γιαγιας