ντοματα 1 ξεφλουδισμενη και ψιλοκομμενη σε μικρα καρε
φετα 150-200 γρ.τριμμενη
ελιες 15 μαυρες χωρις κουκουτσια κομμενες
ριγανη
πιπερι
ελαιολαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Αφαιρουμε τα κοτσανια και τους σπορους απο τις πιπεριες,τις πλενουμε καλακαι τις αφηνουμε στην ακρη.
Σε ενα μπολ τριβουμε την φετα,ριχνουμε την κομμενη ντοματα,τις ελιες,ριχνουμε ριγανη,πιπερι ανακατευουμε για να ενωθουν τα υλικα
και με ενα κουταλακι παιρνουμε γεμιση και γεμιζουμε τις πιπεριες.
Αν τις ψησουμε στον φουρνο στο γκριλ με ενα πινελο τις λαδωνουμε και τις γυριζουμεαπ'ολες τις πλευρες να ψηθουν..αν θελουμε μπορουμε να τις τηγανισουμε,οπως και να τις κανουμε ειναι πεντανοστιμες για ορεκτικο!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο