ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ (για την ρηχη λαμαρινα του φουρνου)
ντοματα 1 μετρια κομμενη σε καρε
κολοκυθι 1 μεγαλο κομμενο σε καρε
πρασινη πιπερια 1 κομμενη σε καρε
πιπερια 1 κοκκινη φλωρινης κομμενη σε καρε
Κρεμμυδι Ξερο 1 μετριο κομμενο σε καρε
καροτο 1 μεγαλο κομμενο σε καρε
μαιντανο 1/2 ματσακι
ελαιολαδο 100 ml
αλατι
φρεσκοτριμμενο Πιπερι
θυμαρι 2 κ.γλυκου
μοσχοκαρυδο 1 κ.γλυκου
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΛΟ
γαλα 850 ml κατσικισιο/αγελαδινο
αλευρι για ολες τις χρησεις 645γρ
φετα 100 γρ. κατσικισια/Αγελαδινη
αβγα 2
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
λαδοτυρι 100 γρ. Μυτιληνης τριμμενο
φετα 50 γρ. κατσικισια/αγελαδινη τριμμενη
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο