ΖΥΜΑΡΙΚΑΠΙΤΣΕΣ

ΠΙΤΣΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ!!!

Για του λατρεις της πιτσας και της μακαροναδας,πιτσομακαροναδα δυο σε ενα,τοσο νοστιμη που τρως και το πιατο. Βαλτε την φαντασια και το γουστο σας και αυτοσχεδιαστε την δικη σας. Εγω σας δειχνω πως εφτιαξα την δικη μου!!! Δοκιμαστε την!!! Για την ζυμη πιτσας δειτε ΕΔΩ

svg40
Μερίδες: 8 κομμάτια
Μέτριο

Συστατικά

  • μακαρονια
    μπεικον
    πάριζα
    γκουντα
    ρεγκατο
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
    κρεμμυδι 2 μεγαλα ξερα τριμμενα
    σκορδο 2 σκ. ψιλοκομμενες
    πιπεριες 2 κοκκινη και πρασινη σε ροδελες
    ελιες 15 κομμενες χωρις κουκουτσια θρουμπες
    ντοματα 1 μεγαλη κομμενη σε φετες
    ντοματα 2 τριμμενες
    αλατι
    πιπερι
    ελαιολαδο
    ριγανη
    παπρικα καπνιστη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε σε κατσαρολα λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει και σωταρουμε κρεμμυδια σκορδο πιπεριες,
  2. ριχνουμε τις ντοματες,ελιες,
  3. αλατι πιπερι,παπρικα ελαχιστο νερακι και αφηνουμε να βρασει μεχρι να δεσει η σαλτσα και τελος ριχνουμε την ριγανη.
  4. Εχουμε βρασει al dente τα μακαρονια,τα σουρωνουμε χωρις να τα κρυωσουμε και τα βαζουμε παλι μεσα στην κατσαρολα.
  5. Προσθετουμε την σαλτσα,
  6. ριχνουμε τα αλλαντικα,ενα μερος τυριων και ανακατευουμε.
  7. Παιρνουμε γιουβετσακια ραντιζουμε με λιγο αλευρι τον πατο τους
  8.  και ντυνουμε τα γιουβετσακια με την ζυμη.
  9. Αλειφουμε με λιγη σαλτσα την ζυμη και προσθετουμε μεσα τα μακαρονια,
  10. πασπαλιζουμε με τυρια,
  11. τα σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180-190 βαθμους μεχρι να ψηθει η ζυμη μας και τελος αφαιρουμε το αλουμινοχαρτο να παρουν χρωμα τα τυρια μας.
  12. Αφηνουμε λιγο να σταθουν και με σπατουλιτσα τα αφαιρουμε απο τα γιουβετσακια και τα σερβιρουμε οπως τα βλεπετε στις φωτογραφιες.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 30 Ιανουαρίου 2014