Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καθαριζουμε τα πρασα τα πλενουμε καλα και τα κοβουμε σε ροδελες
πετωντας τα πρασινα φυλλα,κοβουμε τα κρεμμυδια φρεσκα και ξερο,
- βαζουμε λιγο ελαιολαδο σε τηγανι βαθυ,και τα σωταρουμε μεχρι να μαραθουν
στην συνεχεια ριχνουμε τον ανηθο ανακατευουμε τα κατεβαζουμε απο την
φωτια αφηνοντας να κρυωσουν λιγο,
- και στην συνεχεια ριχνουμε την φετα,
χτυπαμε τα αυγα τα ριχνουμε και αυτα,ριχνουμε λιγο αλατι,πιπερι και
ανακατευουμε καλα.
- Παιρνουμε ενα ταψι το λαδωνουμε καλα και βαζουμε τα μισα φυλλα απο κατω
αφου τα λαδωσουμε ενα ενα για να γινουν τραγανα.
- Ριχνουμε την γεμιση και την στρωνουμε ομοιομορφα,
- βαζουμε τα αλλα
μισα φυλλα απο πανω λαδωμενα και αυτα ενα ενα,την χαραζουμε επιφανειακα
την ραντιζουμε με νερακι,και την ψηνουμε στους 180 βαθμους για μια ωρα
περιπου μεχρι να ροδοκοκκινισει.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 3 Ιανουαρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο