Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε και στεγνωνουμε καλα το κρεας.
Σε μπολακι ανακατευουμε ολα τα υλικα,γιαουρτι,μουσταρδα μελι.
- Απλωνουμε σε ξυλο κοπης το κρεας,ριχνουμε αλατι πιπερι ριγανη να πανε παντου.
Κατοπιν βαζουμε την μιση ποσοτητα γιαουρτι μουσταρδα μελι και με το χερι μας τα απλωνουμε παντου.
Προσθετουμε το τυρι τα σκορδα,
το τυλιγουμε σε ρολο,και το ραβουμε πολυ καλα,και τα πλαινα να μην μας βγει η γεμιση.
Ριχνουμε και εξωτερικα αλατι,πιπερι ριγανη,και το υπολοιπο μιγμα με το γιαουρτι την μουσταρδα και το μελι,να πανε παντου.
Βαζουμε σε ταψι τις κομμενες πατατες,με αλατι,πιπερι ριγανη,
προσθετουμε και το ρολο,
ριχνουμε το λαδι λιγο νερο
- και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1 ωρα και 30 λεπτα,αναλογα τον φουρνο μας.Κατα την ωρα ψησιματος το γυρναμε προσεχτικα να παρει χρωμα και απο την κατω μερια.
Οταν ψηθει,αφαιρουμε προσεχτικα τον σπαγγο,το κοβουμε σε φετες και σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 29 Οκτωβρίου 2014
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ