Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε και στεγνωνουμε καλα το κρεας.
- Σε μπολακι ανακατευουμε ολα τα υλικα,γιαουρτι,μουσταρδα μελι.
- Απλωνουμε σε ξυλο κοπης το κρεας,ριχνουμε αλατι πιπερι ριγανη να πανε παντου.
- Κατοπιν βαζουμε την μιση ποσοτητα γιαουρτι μουσταρδα μελι και με το χερι μας τα απλωνουμε παντου.
- Προσθετουμε το τυρι τα σκορδα,
- το τυλιγουμε σε ρολο,και το ραβουμε πολυ καλα,και τα πλαινα να μην μας βγει η γεμιση.
- Ριχνουμε και εξωτερικα αλατι,πιπερι ριγανη,και το υπολοιπο μιγμα με το γιαουρτι την μουσταρδα και το μελι,να πανε παντου.
- Βαζουμε σε ταψι τις κομμενες πατατες,με αλατι,πιπερι ριγανη,
- προσθετουμε και το ρολο,
- ριχνουμε το λαδι λιγο νερο
- και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1 ωρα και 30 λεπτα,αναλογα τον φουρνο μας.Κατα την ωρα ψησιματος το γυρναμε προσεχτικα να παρει χρωμα και απο την κατω μερια.
- Οταν ψηθει,αφαιρουμε προσεχτικα τον σπαγγο,το κοβουμε σε φετες και σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 29 Οκτωβρίου 2014
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ