ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ!!!

Ενα υπεροχο,γευστικο φαγητο με φανταστικη δεμενη σαλτσα πετιμεζιου, που σιγουρα θα σας αφησει τις καλυτερες γευστικες εντυπωσεις. Απολαυστε το!!!

Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • ψαρονεφρι 500 γρ. κομμενο σε φετες
    λευκο κρασι 1/2 κρασοποτηρο
    χυμό λεμόνι απο 1 λεμονι
    χυμό πορτοκάλι απο 2 πορτοκαλια
    πετιμεζι 1 κ.σουπας
    μουσταρδα 3 κ.σουπας
    αλατι
    mix πιπεριων φρεσκοτριμμένο
    ριγανη 1 κ.γλυκου
    σκορδο Λιγο σε σκονη
    κορν φλαουρ 2 κ.γλυκου
    ελαιολαδο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Πλενουμε και κοβουμε σε φετες ενος δαχτυλου περιπου το κρεας. Ζεσταινουμε καλα ενα αντικολλητικο τηγανι και τοποθετουμε το κρεας.
  2. Το γυριζουμε καθε φορα μεχρι
  3.  να δουμε οτι αλλαξε και εχει παρει χρωμα ελαφρα. Σβηνουμε με το κρασι,αφηνουμε να εξατμιστει 1 λεπτο και προσθετουμε λιγο νερο και σε μετρια θερμοκρασια αφηνουμε να βρασει.
  4. Με την βοηθεια ενος πηρουνιου βλεπουμε εαν εχει μαλακωσει,αν οχι προσθετουμε καθε φορα απο λιγο νερακι μεχρι να μαλακωσει και να εχει πιει ολα τα υγρα.
  5. Τοτε προσθετουμε αλατι,πιπερι,ριγανη,σκορδο
  6. και σε σεικερ χτυπαμε τους χυμους λεμονιου,πορτοκαλιων,μουσταρδα,πετιμεζι,ελαιολαδο κορν φλαουρ και περιχυνουμε το κρεας.
  7. Αφηνουμε να παρει κανα 2 βρασεις
  8. να δεσει η σαλτσα και σερβιρουμε με ρυζακι η'πατατουλες τηγανιτες.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 7 Ιανουαρίου 2015