Μέθοδος Εκτέλεσης
Καθαριζουμε απο τα ψαρια τα εντοσθια τα πλενουμε πολυ καλα,και τα αλατιζουμε ελαφρα.
Τα βαζουμε σε ενα ταψακι και τα ψηνουμε στο γκριλ του φουρνου μας.
Σε μια κατσαρολιτσα ριχνουμε το βουτυρο να λιωσει το κρεμμυδι και το σωταρουμε μεχρι να γυαλισει
το κρεμμυδι.
Στην συνεχεια ριχνουμε την παπρικα,
την ντοματα και το ουζο.
Ανακατευουμε καλα
και προσθετουμε την κρεμα γαλακτος να γινει η κρεμα ροζ.
Προσθετουμε λιγο αλατι και πιπερι και αφηνουμε σε χαμηλη θερμοκρασια να βρασει για 5 λεπτα.
Αφου εχουν ψηθει τα ψαρια μας τα βγαζουμε απο τον φουρνο και τους ριχνουμε απο πανω την κρεμα
και
τα βαζουμε ξανα στον φουρνο στο γκριλ για 8-10 λεπτα και μετα σερβιρουμε.
Ειναι φανταστικα και ξεχωριστα σε γευση,τολμηστε να τα φτιαξετε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 6 Αυγούστου 2012
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μπακαλιαρος Τηγανητος με Κουρκουτι Φανταστικο
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ