

ΨΗΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
Συστατικά
- μοσχαρι - 1 κιλο ελια η'(της αρεσκειας σας)
- κρεμμυδι - 3 μετρια ξερα
- σκορδο - 3 σκελιδες
- αλατι
- πιπερι
- γαρυφαλο - καρφακια
- χυμό λεμόνι - απο 1-2 λεμονια
- κορν φλαουρ - 2 κ.της σουπας
- μπαχαρι - κοκους
- ελαιολαδο - 50 ml
Εκτέλεση
- Κοβουμε σε μεριδες το κρεας και το πλενουμε καλα και το στεγνωνουμε απο τα νερα του.Στην κατσαρολα μας
- εχουμε βαλει το λαδακι να ζεσταθει,
- ριχνουμε το κρεας να σωταριστει πολυ καλα να κανει κρουστα. Προσθετουμε κρεμμυδια σκορδο και τα σωταρουμε ολα μαζι.
Ριχνουμε το πιπερακι,μπαχαρι
και στη συνεχεια νερακι ισα να σκεπαστει το κρεας,και το αφηνουμε να σιγοβρασει.
- Οταν ειναι ετοιμο εχουμε στιψει τα λεμονια και το ανακατευουμε με το κορν φλαουρ
- και το περιχυνουμε στην κατσαρολα μας βαζοντας στο τελος
- και το αναλογο αλατακι μας
.Το αφηνουμε λιγο σε χαμηλη φωτια να παρει 2-3 βρασεις να δεσει η σαλτσουλα του.
- .Συνοδευεται με ασπρο ρυζι,η' πατατουλες τηγανιτες!