Βαζουμε απο το προηγουμενο βραδυ τα ρεβυθια σε μια λεκανιτσα με νεροαφου πρωτα τα εχουμε καθαρισει απο διαφορα σκουπιδακια.
Την αλλη μερα τα σουρωνουμε τους ριχνουμε την σοδα τα ανακατευουμεκαι τα αφηνουμε για μια ωρα με την σοδα
και στην συνεχεια τα ξεπλενουμε και τα βαζουμε σε μια κατσαρολα με νερο να βρασουν.
Οταν παρουν βραση πεταμε το νερο και βαζουμε καθαρο βραστο
και ριχνουμε τα ψιλοκομμενακρεμμυδια λιγο λαδι πιπερι και τα αφηνουμε να σιγοβρασουν.
Οταν δουμε οτι ειναι ετοιμα ριχνουμε το αναλογο αλατακι,και μεσα στον χυμο λεμονιων ριχνουμε το κορν φλαουρ η'το αλευρι ανακατευουμεκαι το ριχνουμε στα ρεβυθια τα αφηνουμε να παρουν μερικες βρασειςνα χυλωσουν τα κατεβαζουμε απο την φωτια και σερβιρουμε..συνοδεψτε τα ρεβυθια με ελιτσες,παστο,λουκανικο,κρεμμυδι και φρεσκο ψωμακι.Καλη σας ορεξη!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 17 Ιανουαρίου 2011
ΥΓ:Μπορειτε να βαλετε την σοδα μεσα στα ρεβυθια απο το βραδυ που τα εχουμε βαλει να μουλιασουν,και την επομενη να τα ξεπλυνουμε πολυ καλα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ