Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε τον κιμα σε μια λεκανιτσα,
-
- και ριχνουμε μεσα ολα τα υλικα,
- τα κρεμμυδια καλα κομμενα στο μουλτι,μαιντανο,δυοσμο,αυγο,γαλετα,αλατι,
- πιπερι,ριγανη,λιγο ξυδι και λιγο λαδι,
-
- και τα ζυμωνουμε πολυ καλα,
- μεχρι να ενωθουν ολα τα υλικα
-
- .Στη συνεχεια βαζουμε τον κιμα στο ταψι και
- τον απλωνουμε,και βαζουμε στη μεση και κατα μηκος την γεμιση.
- Τις ντοματες κομμενες σε φετες,τα τυρια ,και την πιπερια
-
- και διπλωνουμε
- τον κιμα κλεινοντας την γεμιση μεσα.
-
- Κοβουμε και πατατουλες τις
- αλατοπιπερωνουμε ριχνουμε και λιγη ριγανουλα τις ανακατευουμε και τις
- βαζουμε στα πλαινα του ταψιου.
-
- Στη συνεχεια χτυπαμε στο μουλτι η' σε ενα σεικερ
- το χυμο λεμονιου,με 2 κ.της σουπας μουσταρδα,λιγο λαδι και το περιχυνουμε επανω στο φαγητο μας.
-
- Επισης ριχνετε αν θελετε και τριμμενο κιτρινο τυρι..εγω βαζω και κανει πολυ ωραια κρουστα.
-
- Συμπληρωνουμε λιγο νερακι και το ψηνουμε στους 180 με 200 βαθμους για 1 1/2 ωρα περιπου.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 9 Σεπτεμβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ