Βαζουμε το λαδι στην φωτια να ζεσταθει.Παιρνουμε ενα ενα κομματι χαλουμι,το περναμε καλα πρωτα απο το αλευρι και απο τις δυο πλευρες,
κατοπιν το περναμε απο το αυγο παλι και απο τις δυο πλευρες,
μετα στην φρυγανια,
στην συνεχεια παλι απο το αυγο
και τελος απο τις νιφαδες καλαμποκιου
πιεζουμε να κολλησουν καλα
και τηγανιζουμε μεχρι να παρουν ενα ωραιο χρυσοξανθο χρωμα και απο τις δυο πλευρες του.
Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα κομματια.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα