

Συνταγής
Εκτύπωση
ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!
Ενα απιστευτα πεντανοστιμο ορεκτικο μεζεδακι με τραγανη κρουστα
απο νιφαδες καλαμποκιου (κορν φλεικς) και επικαλυψη μελιου,απλα τελειο.
Απολαυστε το!!!
Συστατικά
- χαλουμι - 225 γρ. κομμενο σε καθετες φετες ενος εκ.περιπου
- αλευρι - 1 φλ.τσαγιου
- φρυγανια τριμμενη - 1 φλ.τσαγιου
- κορν φλεικς - 1 1/2 φλ.τσαγιου νιφαδες καλαμποκιου
- αβγα - 2 χτυπημενα ελαφρα
- καλαμποκελαιο - για το τηγανι
- μελι - για επικαλυψη
Εκτέλεση
- Βαζουμε το λαδι στην φωτια να ζεσταθει.
Παιρνουμε ενα ενα κομματι χαλουμι,το περναμε καλα πρωτα απο το αλευρι και απο τις δυο πλευρες, - κατοπιν το περναμε απο το αυγο παλι και απο τις δυο πλευρες,
- μετα στην φρυγανια,
- στην συνεχεια παλι απο το αυγο
- και τελος απο τις νιφαδες καλαμποκιου
- πιεζουμε να κολλησουν καλα
- και τηγανιζουμε μεχρι να παρουν ενα ωραιο
χρυσοξανθο χρωμα και απο τις δυο πλευρες του. - Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα κομματια.
- Σερβιρουμε απο πανω με μελι.