ΖΥΜΑΡΙΚΑΘΑΛΑΣΣΙΝΑΣΑΛΑΤΕΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ!!!

Μια πολυ ευκολη,απλη μα πεντανοστιμη σαλατα για το καθημερινο τραπεζι  με ζυμαρικα της αρεσκειας μας που μπορει να καταναλωθει και για κυριως γευμα. Απολαυστε την!!!

svg15

Συστατικά

  • γαρίδες 8-10 Νο1
    νερό 3 λιτρα
    πένες 500 γρ. ή όποια ζυμαρικα θελετε
    τυρι κρεμα 200 γρ.
    μουστάρδα 1 κ.σουπας
    ελαιολαδο 50 ml
    χυμό λεμόνι 1 κ.σουπας και το ξυσμα ενος μετριου λεμονιου
    κρεμμυδια 2-3 φρεσκα ψιλοκομμενα
    κρεμμυδι 1 μικρο ξερο ψιλοκομμενο
    άνηθο ψιλοκομμενο
    αλατι
    πιπερι Μπολικο φρεσκοτριμμενο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε το νερο σε κατσαρολα να βρασει.Ριχνουμε τις γαριδες και αφηνουμε να βρασουν για 3 λεπτα.
  2. Στην συνεχεια σουρωνουμε το νερο  σε λεκανη αφαιρωντας πρωτα τις γαριδες με κουταλα. Ξαναβαζουμε το σουρωμενο νερο στην κατσαρολα να βρασει,ριχνουμε το αναλογο αλατι και προσθετουμε τα ζυμαρικα μας. Οταν βρασουν απλα τα σουρωνουμε και τοποθετουμε τα ζυμαρικα σε μεγαλη σαλατιερα. Εχουμε καθαρισει τις γαριδες απο το κελυφος και το μαυρο ενντερακι που υπαρχει στη ραχη τους και τις προσθετουμε στα ζυμαρικα μας. Ψιλοκοβουμε τα κρεμμυδακια μας τον ανηθο και τα προσθετουμε στην σαλατα μας.
  3. Χτυπαμε στο μουλτι την κρεμα τυριου με τη μουσταρδα,το ελαιολαδο το χυμο λεμονιου και τα ριχνουμε στη σαλατα.
  4. Προσθετουμε μπολικο πιπερι ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν ολα τα υλικα,και τελος προσθετουμε το ξυσμα λεμονιου και απολαμβανουμε την υπεροχη και πεντανοστιμη σαλατα μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 14 Μαΐου 2017