Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και ριχνουμε κρεμμυδι,σκορδο πρασινη πιπερια
- και τα σωταρουμε λιγο.
- Προσθετουμε τις μελιτζανες και τα σωταρουμε ολα μαζι
- μεχρι να μαραθουν οι μελιτζανες.
- Σβηνουμε με το κρασι,περιμενουμε λιγο να εξατμιστει το αλκοολ,
- και προσθετουμε τις ντοματες,την πολτοποιημενη πιπερια φλωρινης,την καπαρη,ελιες
- μαιντανο,δυοσμο,βασιλικο,την κανελα, το μοσχοκαρυδο
- το ζεστο νερο
- και αφηνουμε να σιγοβρασει μεχρι να μαλακωσουν οι μελιτζανες και δεσει η σαλτσουλα.
Στο διαστημα αυτο βραζουμε τις βιδες σε αλατισμενο βραστο νερο al dente.
Αφου εχει ετοιμαστει η σαλτσα
ριχνουμε το αναλογο αλατι την ριγανη ανακατευουμε την αφηνουμε να παρει κανα δυο βρασεις και εναι ετοιμη
- για να την σερβιρουμε επανω στις βρασμενες βιδες με μπολικο τυρι της αρεσκειας μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 23 Οκτωβρίου 2013
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως