Εχω δοκιμασει πολλες συνταγες για σαμαλι, σαν αυτη την συνταγη που σας δινω ειλικρινα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
TIP:Οταν πατε να κοψετε το γλυκο σε κομματια να βουτατε το μαχαιρι σε ενα ποτηρι με νερο για να μην χαλασει η επιφανεια του γλυκου.Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα