Καθαριζουμε τις πατατες και τις κοβουμε σε μετριες ροδελες και τις
τηγανιζουμε ελαφρα.
Στην συνεχεια σωταρουμε τις πιπεριες,
και τελος το μπεικον ψιλοκομμενο.
Λαδωνουμε ενα ταψακι,στρωνουμε το ενα φυλλο σφολιατας
και απλωνουμεσε ολο το ταψι τις πατατες με την σειρα,
απο πανω το μπεικον,
τις πιπεριες
ριχνουμε το τυρι,
και κατοπιν αφου εχουμε χτυπησει με το συρματα αυγα με την κρεμα (κραταμε λιγο υλικο για το τελος)
τα ριχνουμε απο πανω
και τελος σκεπαζουμε με το αλλο φυλλο, αλειφουμε την επιφανεια με λιγη κρεμα γαλακτος και αυγα πουηδη ειχαμε κρατησει,ριχνουμε και γκουντα,
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμουςγια 45-50 λεπτα.Μπορειτε επισης να βαλετε στην επιφανεια στρωσεις απο τυρι του τοστ οπως εβαλα εγω.Επισης μπορειτε να μην βαλετε καθολου τυρι,και να τοαφησετε μονο με την κρεμα και τα αυγα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 3 Αυγούστου 2011
Η συνταγη με καποιες αλλαγες δικες μου ειναι απο συσκευασια προιοντος.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο