Τοποθετουμε την σφολιατα σε στρωμενη απο λαδοκολλα λαμαρινα,και με εναπινελο την αλειφουμε με νερακι,
στρωνουμε σε ολη την επιφανεια του φυλλουτα τυρια
απο πανω το μπεικον,την παπρικα
και στη συνεχεια το κοβουμε σε μακροστενεςμετριες λωριδες
και τελος τις κοβουμε στην μεση.Μπορειτε επισης αν θελετε για πιο μικρα σφολιατινια να κοψετε σε τρια μερη την καθε λωριδα.
Στην συνεχεια παιρνουμε καθε κομματι το στριφογυριζουμε 2 φορες
και το βαζουμε στην λαμαρινα μας,συνεχιζοντας μεχρι να τελειωσουν τα κομματια
και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμουςγια 20 λεπτα στον αερα.Ειναι πεντανοστιμα για καθε στιγμη της ημερας, συνοδεψτε τα ακομακαι με το ποτο σας..πιστεψτε με δεν θα μεινει τιποτα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια