ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ!!!
30
Μερίδες: 20 κομμάτια
Εύκολο
Συστατικά
φυλλο σφολιατας 1 ετοιμο
φουντουκια 100 γρ.ψιλοκομμενα
ζαχαρη 2 κ.σουπας
μπισκοτα 7 πτι μπερ τριμμενα (προαιρετικα) εγω τα προσθεσα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
κουβερτουρα 80 γρ.
ζαχαρουχο γαλα 200 γρ.
μαργαρινη 70 γρ.
κακαο 3 κ. κοφτες
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μικρη κατσαρολα λιωνουμε την μαργαρινη,την κουβερτουρα,το ζαχαρουχογαλα σε χαμηλη φωτια και στη συνεχεια ριχνουμε το κακαο
ανακατευουμεκαι το αποσυρουμε απο την φωτια να κρυωσει και να σταθεροποιηθει.
Απλωνουμε στον παγκο μας την σφολιατα και με μια σπατουλα απλωνουμετην σοκολατα σε ολη την επιφανεια,
ριχνουμε τα μπισκοτα και τα φουντουκια.
Ρολαρουμε την μια μακρια πλευρα μεχρι την μεση του φυλλου,και στην συνεχεια ρολαρουμε την αλλη πλευρα,μεχρι να συναντηθουν και να κολλησουνκατα μηκος.Με ενα πινελο βρεχουμε την ενωση για να μεινουν ενωμενα στο ψησιμο.
Με ενα κοφτερο μαχαιρι κοβουμε σε 14 λεπτες φετες,και τα τοποθετουμε σε λαμαρινα με λαδοκολλα.
.Πασπαλιζουμε με τη ζαχαρη,και τα ψηνουμεσε καλα προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους για 15 λεπτα μεχρι να ροδισουν.Οταν τα βγαλουμε τα βαζουμε σε σχαρα για να μη νοτισουν και να παραμεινουν τραγανα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 7 Φεβρουαρίου 2011
Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου μονο που εγω προσθεσα τα μπισκοτα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα