ΥΛΙΚΑ
10 αυγα
1 βιταμ
2 ποτηρια νερου ζαχαρη
2 βανιλετες
2 κ.γλυκου μπεικιν-παουντερ
400 γρ τρουφα
1 ποτηρι νερου γαλα εβαπορε αραιωμενο
4 ποτηρια νερου αλευρι φαρινα
ΣΙΡΟΠΙ
5 ποτηρια ζαχαρη
5 ποτηρια νερο
βρασιμο 10 λεπτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο καλα και στη συνεχεια ριχνουμε τα αυγα
διαδοχικα με τη ζαχαρη.κατοπιν τις βανιλετες το μπεικιν,το αλευρι με το γαλα
και τελος την τρουφα.εχουμε βουτυρωσει και αλευρωσει ελαφρα το ταψι μας και
και το ριχνουμε μεσα.το βαζουμε στον φουρνο μας,αφου πρωτα τον εχουμε προθερμανει,
στους 180 βαθμους,στις αντιστασεις μονο απο κατω.το ψησιμο θα διαρκεσει
1 ωρα παρα δεκα λεπτα,μονο απο κατω,και 10 λεπτα πριν το βγαλουμε το βαζουμε στην απο πανω αντισταση.
το σιροπι μας θα ειναι ετοιμο,και μολις βγει το γλυκο το σιροπιαζουμε.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:το γαρνιρουμε με σαντυγι και τρουφα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα