Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ριχνουμε στον καδο του μιξερ τα αυγα,ζαχαρη,βανιλια και αλατι και τα χτυπαμε 8-10 λεπτα
- μεχρι να εχουμε μια πηχτη κρεμα.
- Σταματαμε το χτυπημα και ριχνουμε σταδιακα ανακατευοντας με σπατουλα σιλικονης απαλα απο κατω προς τα επανω για να μην μας φυγει ο ογκος των αυγων ,το αλευρι με το κακαο το ξυσμα πορτοκαλι οπου τα εχουμε ανακατεψει ολα μαζι,
και το κονιακ.
- Βουτυρωνουμε την ρηχη λαμαρινα του φουρνου μας,στρωνουμε λαδοκολλα,βουτυρωνουμε και την λαδοκολλα
- και ριχνουμε το μιγμα μας,στρωνοντας το απαλα να παει παντου σε ολο το ταψι ομοιομορφα.
- Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στον αερα για 10-12 λεπτα αναλογα το φουρνο μας.
- Στρωνουμε στον παγκο μας λαδοκολλα ωστε να χωραει σε μεγεθος το παντεσπανι,το πασπαλιζουμε με ζαχαρη κρυσταλλικη,
- και με προσοχη τουμπαρουμε το παντεσπανι.
- Προσθετουμε σε ολη την επιφανεια ομοιομορφα την μαρμελαδα,
- και με την βοηθεια της λαδοκολλας ρολαρουμε το παντεσπανι να κλεισει σε ρολο με την ενωση απο κατω.
- Λιωνουμε την κουβερτουρα αλειφουμε το παντεσπανικαι το διακοσμουμε αναλογα το γουστο μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 11 Οκτωβρίου 2015
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ