Μέθοδος Εκτέλεσης
Ριχνουμε στον καδο του μιξερ τα αυγα,ζαχαρη,βανιλια και αλατι και τα χτυπαμε 8-10 λεπτα
μεχρι να εχουμε μια πηχτη κρεμα.
Σταματαμε το χτυπημα και ριχνουμε σταδιακα ανακατευοντας με σπατουλα σιλικονης απαλα απο κατω προς τα επανω για να μην μας φυγει ο ογκος των αυγων ,το αλευρι με το κακαο το ξυσμα πορτοκαλι οπου τα εχουμε ανακατεψει ολα μαζι,
και το κονιακ.

Βουτυρωνουμε την ρηχη λαμαρινα του φουρνου μας,στρωνουμε λαδοκολλα,βουτυρωνουμε και την λαδοκολλα
-
και ριχνουμε το μιγμα μας,στρωνοντας το απαλα να παει παντου σε ολο το ταψι ομοιομορφα.

Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στον αερα για 10-12 λεπτα αναλογα το φουρνο μας.
Στρωνουμε στον παγκο μας λαδοκολλα ωστε να χωραει σε μεγεθος το παντεσπανι,το πασπαλιζουμε με ζαχαρη κρυσταλλικη,
και με προσοχη τουμπαρουμε το παντεσπανι.
Προσθετουμε σε ολη την επιφανεια ομοιομορφα την μαρμελαδα,
και με την βοηθεια της λαδοκολλας ρολαρουμε το παντεσπανι να κλεισει σε ρολο με την ενωση απο κατω.
Λιωνουμε την κουβερτουρα αλειφουμε το παντεσπανικαι το διακοσμουμε αναλογα το γουστο μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 11 Οκτωβρίου 2015
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ