Πλενουμε,καθαριζουμε,και κοβουμε σε κυβους τα λαχανικα μας.Τα βαζουμε σε μια κατσαρολα με νερο να τα σκεπαζει,
ριχνουμε λιγοελαιολαδο,πιπερι και τα αφηνουμε να σιγοβρασουν.Στο διαστημα αυτοαν χρειαστει προσθετουμε το αναλογο ζεστο νερο.
Λιγο πριν το τελος βρασμου,ριχνουμε μισο ποτηρακι κρασιου κριθαρακι,το αφηνουμε για 10 λεπτα το πολυ 15 να βρασει,ριχνουμε το αναλογο αλατακιανακατευουμε καλα
και σερβιρουμε ζεστη τη σουπα μας,και αν θελουμε ριχνουμε και λιγο λεμονακι.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ
Γλυκα Κρητικα Κριτσινια Νηστισιμα