Σούπερ Γιαουρτόπαστα με κρέμα μαστίχας. Ένα εύκολο,απλό και πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου για όλες τις εποχές και περιστάσεις. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!!!
60
Μερίδες: 15-18 κομμάτια
Μέτριο
Συστατικά
Γιαούρτι στραγγιστό 500 γρ.
Άχνη ζάχαρη 500 γρ.
Βανίλιες 2 καψουλάκια
Κονιάκ 130 ml
Σόδα μαγειρικής 1 κ.γλυκού
Σιμιγδάλι χονδρό 500 γρ.
ΤΑΨΙ Ν0 36*26
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
Ζάχαρη κρυσταλλική 520 γρ.
Νερό 900 ml
Βανίλιες 2 καψουλάκια
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Γάλα φρέσκο 1 1/2 λίτρο
Ζάχαρη κρυσταλλική 210 γρ.
Άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια 160 γρ.
Κόρν φλάουρ 2 κ.σούπας
Μαστίχα κοπανισμένη 4 δάκρυα με 1 κ.γλυκού ζάχαρη
Αβγά 2 τεμ.
Βούτυρο αγελάδος 90 γρ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Κρέμα γάλακτος ζωική παγωμένη χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγί 500 ml
Άχνη ζάχαρη 100 γρ.
Κερασάκια γλασέ
Μέθοδος Εκτέλεσης
Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκτέλεση της Συνταγής στο παραπάνω Βίντεο, ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Φτιάξτε και εσείς αυτή τη Μοναδική ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ !!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη