Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε κατσαρολα ζεσταινουμε το ελαιολαδο,και σωταρουμε το κρεμμυδι με το σκορδο μεχρι να γυαλισουν,
- και κατοπιν ριχνουμε τις σουπιες που τις εχουμε ετοιμασει και τα σωταρουμε ολα μαζι για 2-3 λεπτα.
- Σβηνουμε με το κρασι,αφηνουμε να εξατμιστει το αλκοολ,
- και προσθετουμε τις ντοματες,ριχνουμε πιπερακι λιγο ζεστο νερακι και σε μετρια θερμοκρασια αφηνουμε να βρασουν,δεν θελουν και παρα πολυ ωρα,
- κατοπιν ριχνουμε το ετοιμο σπανακι μας,τον ανηθο,αλατι,ανακατευουμε
- αν θελουμε ριχνουμε και το ρυζι,αφηνουμε να βρασει για 10 λεπτα και σβηνουμε την φωτια.Αν εχουν μεινει πολλα υγρα στο φαγητο αφηνουμε επανω στο ζεστο αλλα κλειστο ματι να τραβηξει το ρυζι τα υγρα του,και σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 22 Οκτωβρίου 2014
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο