Μέθοδος Εκτέλεσης
- Μουλιαζουμε το ψωμι σε μια λεκανιτσα με το κρασι,
-
το στιβουμε καλα με
- τα χερια μας και το προσθετουμε στον κιμα μαζι με τα υπολοιπα υλικα,
-
-
ζυμωνουμε καλα και το αφηνουμε στο ψυγειο καμια ωριτσα.
-
Σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε λιγο λαδι και σωταρουμε το κρεμμυδι,το σκορδο
-
ριχνουμε το χυμο ντοματας
-
και το νερο,το αφηνουμε να βρασει,
-
και στην συνεχεια ριχνουμε το κυμινο,το αλατι και το πιπερι.
- Οσο βραζει η σαλτσα πλαθουμε τον κιμα σε μακροστενα μικρα μπιφτεκακια.
- Σε ενα τηγανι ριχνουμε λαδι και τα τηγανιζουμε χωρις να τα αλευρωσουμε
-
μεχρι να κανουν κρουστα
-
και στην συνεχεια τα ριχνουμε στη σαλτσα,
- που σιγοβραζει,και τα βραζουμε για 1/2 ωρα περιπου.
-
Τα συνοδευουμε με ρυζακι,πατατουλες τηγανιτες,πουρε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 9 Φεβρουαρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΑΨΙΟΥ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ