Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καθαριζουμε και πλενουμε καλα το σπανακι.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε να ζεσταθει νερο και ζεματαμε το σπανακι
για 5 λεπτα, στην συνεχεια το σουρωνουμε καλα να μην εχει καθολου νερα
και το ψιλοκοβουμε σε μια λεκανη.
- Κατοπιν ριχνουμε ολα τα κρεμμυδια,ανηθο,δυοσμο,αυγο,φετα αλατι,πιπερι
λιγο ελαιολαδο και ανακατευουμε.
- Στην συνεχεια ριχνουμε λιγο,λιγο αλευρακι μεχρι να δουμε ενα μειγμα
καπως πηχτο ωστε να μπορουμε να πλασουμε τους κεφτεδες,ανακατευουμε,
- και με ενα κουταλι παιρνουμε λιγο μειγμα στο χερι μας και πλαθουμε
κεφτεδες λιγο μεγαλυτερους απο 1 καρυδι.
- Τους αλευρωνουμε ελαφρα και τους τηγανιζουμε σε ελαιολαδο μεχρι
να ροδοκοκκινισουν και απο τις δυο πλευρες,τους βγαζουμε σε πιατελα
και σερβιρουμε.
- Τι θα πιειτε? ο,τι τραβαει η ορεξη σας γιατι πηγαινουν με ολα..
κρασακι,μπυριτσα,ουζακι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 4 Ιανουαρίου 2012
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια