

- 35 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
- 10 κομμάτια Μερίδες
- 3 Βαθμός Δυσκολίας
Συνταγής
Εκτύπωση
ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…
Ενα ορεκτικο μεζεδακι πεντανοστιμο
για χορτοφαγους και μερακληδες...
Συστατικά
Εκτέλεση
- Καθαριζουμε και πλενουμε καλα το σπανακι.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε να ζεσταθει νερο και ζεματαμε το σπανακι
για 5 λεπτα, στην συνεχεια το σουρωνουμε καλα να μην εχει καθολου νερα
και το ψιλοκοβουμε σε μια λεκανη. - Κατοπιν ριχνουμε ολα τα κρεμμυδια,ανηθο,δυοσμο,αυγο,φετα αλατι,πιπερι
λιγο ελαιολαδο και ανακατευουμε. - Στην συνεχεια ριχνουμε λιγο,λιγο αλευρακι μεχρι να δουμε ενα μειγμα
καπως πηχτο ωστε να μπορουμε να πλασουμε τους κεφτεδες,ανακατευουμε, - και με ενα κουταλι παιρνουμε λιγο μειγμα στο χερι μας και πλαθουμε
κεφτεδες λιγο μεγαλυτερους απο 1 καρυδι. - Τους αλευρωνουμε ελαφρα και τους τηγανιζουμε σε ελαιολαδο μεχρι
να ροδοκοκκινισουν και απο τις δυο πλευρες,τους βγαζουμε σε πιατελα
και σερβιρουμε. - Τι θα πιειτε? ο,τι τραβαει η ορεξη σας γιατι πηγαινουν με ολα..
κρασακι,μπυριτσα,ουζακι.