Παραδοσιακή στραπατσάδα με αυγά φρέσκια τομάτα φέτα και πρασινη πιπερια.
Απλο,γρηγορο και πεντανοστιμο φαγητο για ολη την οικογενεια!!!
3-4 ντοματες
4 αυγα
1 τεταρτο τυρι φετα
λιγο λαδι για το τηγανι
αλατι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και κοβουμε σε λεπτες φετες τις πιπεριες,καθαριζουμε
και τριβουμε τις ντοματες στον τριφτη,τριβουμε τη φετα σε μικρα
κομματακια.Βαζουμε στο τηγανι μας λιγο λαδακι να ζεσταθει και ριχνουμε
τις πιπεριες μεχρι να μαραθουν.
Στη συνεχεια ριχνουμε τις ντοματες και
αφηνουμε να βρασει 2-3 λεπτα και στη συνεχεια ριχνουμε τη φετα μας
και ανακατευουμε.
Τελος χτυπαμε τα αυγα τα ριχνουμε κι αυτα στο τηγανι
και ανακατευουμε χαμηλωνοτας τη φωτια γιατι πιτσιλαει.
Ριχνουμε
λιγο αλατακι και πιπερακι και μολις πηξει κι εχει πιει τα ζουμακια το βγαζουμε
και σερβιρουμε στα πιατα μας.Ειναι ενα προχειρο γρηγορο και πεντανοστιμο φαγητο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Πουρες Πατατας Της Γιαγιας
ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ COUNTRY