Κοβουμε τη συκωταρια σε μικρα κομματια, στη συνεχεια την πλενουμε καλα την αλατιζουμε,ριχνουμε πιπερακι και ριγανη.
Στο τηγανι μας εχουμε βαλει λαδακι να ζεσταθει.(οχι να καψει)
την ριχνουμε μεσα και την ανακατευουμε..
εχουμε κοψει τις πιπεριες, σε φετες οπως τις κοβουμε στην σαλατα μας και τιςπροσθετουμε κι αυτες μεσα,ανακατευοντας..οταν η συκωταρια εχει παρει το αναλογο χρωμα,
την σβηνουμε με το κονιακ και το λεμονι,αφηνοντας λιγο ακομα στη φωτια για 2 βρασεις.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα