ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ!!!

Αφρατα πεντανοστιμα μπισκοτα βουτυρου,που ξυπνουν τις παιδικες μας αναμνησεις.. Δοκιμαστε τα!!!

svg40
Μερίδες: 60 κομμάτια
Δύσκολο

Συστατικά

  • βούτυρο αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου 470γρ.
    ζάχαρη αχνη 175γρ.
    αβγα σε θερμοκρασια δωματιου 3 τεμ.
    αλεύρι για ολες τις χρησεις κοσκινισμενο 650γρ.
    Αλατι 1 τσιμπια
    Κερασακια γλασε απο μισο σε καθε μπισκοτο 30 τεμ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει.
  2.  Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά
  3. και στο τέλος το αλατι και το αλεύρι κοσκινισμένο.
  4. χτυπαμε για λιγο ακομα και η ζυμη ειναι ετοιμη.
  5.  Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμους  στον αερα για 20 λεπτά περιπου αναλογα το φουρνο μας Όταν κρυώσουν τα αφαιρουμε από τη λαδόκολλα.
  7. Εάν θέλουμε να τα κάνουμε σοκολατένια αφαιρούμε 50 γρ. αλεύρι και προσθέτουμε 50 γρ. κακάο.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 1 Νοεμβρίου 2012