ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΤΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ

Τα συγκεκριμενα μπισκοτα ειναι δημιουργια της κορης μου. Οταν ανοιξε την μπισκοτιερα να μου δωσει να δοκιμασω ξεχυθηκε στο χωρο απιστευτο αρωμα και δαγκωνοντας το ξετρελαθηκα απο την γευση. Εχουν απιστευτο αρωμα και γευση λες και τρως μελομακαρονα. Αξιζει να μπειτε σε αυτο τον γλυκο κοπο να τα φτιαξετε.

svg60
Μερίδες: 25 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Muesli Kolln crunchy chocolate biscuit αλεσμενα 180 γρ.
    Νιφαδες βρωμης αλεσμενες 500 γρ.
    Χυμο πορτοκαλιου 350 ml
    Χυμο μανταρινιων 3 τεμ.
    Ξυσμα πορτοκαλιου 1 τεμ.
    Ξυσμα μανταρινιου 3 τεμ.
    Καψουλακια βανιλιας 2 τεμ.
    Σταφιδες μαυρες 100 γρ.
    Μελι 3 κ.σουπας
    Κανελα τριμμενη 1 κ.γλυκου
    Γαρυφαλλο τριμμενο 1/2 κ.γλυκου
    Ελαιολαδο 120 ml

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε μπολ βαζουμε το ελαιολαδο με τους χυμους πορτοκαλιων-μανταρινιων το ξυσμα τους,μελι,κανελα γαρυφαλλο βανιλιες και ανακατευουμε.
  2. Στην συνεχεια προσθετουμε τα αλεσμενα μουσλι (τα εχουμε μετρια αλεσει στο μουλτι) και τις νιφαδες βρωμης τις οποιες εχουμε αλεσει και αυτες στο μουλτι πολυ καλα να γινουν σαν αλευρι.
  3. Τελος προσθετουμε τις σταφιδες και ανακατευουμε πολυ καλα.
  4. Και εχουμε ενα πηχτο μιγμα.
  5. Στρωνουμε αντικολλητικη λαδοκολλα σε λαμαρινα του φουρνου μας και βαζουμε απο μια κουταλια γεματη μιγμα,και με την αναποδη μερια του κουταλιου μας τα ισιωνουμε λιγο.
  6. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 15 λεπτα περιπου.Τα βγαζουμε και τα βαζουμε επανω σε σχαρα να κρυωσουν πολυ καλα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 18 Ιανουαρίου 2018