Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μια κατσαρολιτσα βραζουμε τις πατατες,
- στην συνεχεια τις
θρυμματιζουμε,ριχνουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι,ανηθο,τριμμενη φετα
λιγο αλατι,πιπερι και ανακατευουμε καλα την γεμιση.
- Σε μια λεκανιτσα ριχνουμε το αλευρι,την μαγια,την ζαχαρη,το αλατι ανακατευουμε,
- και ριχνουμε σιγα σιγα το χλιαρο νερο,
- μεχρι να φτιαξουμε
μια μαλακια και ευκολοπλαστη ζυμη.
- Ανοιγουμε μικρα ολοστρογγυλα πιτακια,
- και με ενα κ.γλυκου βαζουμε γεμιση
- και το κλεινουμε.
- Σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε μπολικο αραβοσιτελαιο,το αφηνουμε να καψει
και τηγανιζουμε μεχρι να παρουν ενα ωραιο χρυσοκιτρινο χρωμα
απ'ολες τις πλευρες.
- Τρωγοντε ζεστα,ακομα και κρυα πολυ ευχαριστα.
Ειναι μια συνταγη παρα πολυ νοστιμη με αφρατη ζυμη,οπου μπορειτε να την
γεμισετε με την δικη σας φαντασια..
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 6 Ιανουαρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια