ΜΠΟΥΦΕΣΠΙΤΕΣ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ!!!

Τα λογια ειναι περιττα... Απλα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ!!!

svg60
Μερίδες: 8 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • φυλλο σφολιατας 1
    κρεμμυδια 4 ξερα (κομμενα σε χοντρες φετες)
    λουκανικα 300 γρ χωριατικα (κομμενα σε ροδελες)
    φετα 100 γρ.τριμμα
    κιτρινα τυρια 200 γρ. πικαντικα της αρεσκειας σας
    ζαχαρη 2 κ.σουπας
    ξυδι 3 κ.σουπας
    ελαιολαδο 1/4 φλ.τσαγιου
    αλατι
    πιπερι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε τηγανι βαζουμε να ζεσταθει το ελαιολαδο. Ριχνουμε το κομμενο λουκανικο και το σωταρουμε για 3-4 λεπτα.
  2. Στην συνεχεια ριχνουμε τα κρεμμυδια
  3.  και τα σωταρουμε σε μετρια φωτια για 10 λεπτα μεχρι να μαραθουν και να γυαλισουν.
  4. Κατοπιν ριχνουμε την ζαχαρη
  5. ανακατευουμε, και στην συνεχεια προσθετουμε το ξυδι, δυναμωνουμε λιγο την φωτια ανακατευουμε μεχρι να παρουν ενα χρωμα τα κρεμμυδια μας.
  6. και αφαιρουμε απο την φωτια το τηγανι μας και αφηνουμε για ενα 5λεπτο να κρυωσει. Στην συνεχεια ριχνουμε την φετα το αναλογο αλατι,πιπερι
  7. και ανακατευουμε να ενωθουν καλα ολα τα υλικα. Λαδωνουμε την ταρτιερα μας  στρωνουμε το φυλλο. και με ενα πηρουνι τρυπαμε την επιφανεια του.
  8. Αδειαζουμε το μειγμα το στρωνουμε ομοιομορφα να παει παντου
  9.  και απο πανω κοβουμε σε κυβους η'τριβουμε το κιτρινο τυρι μας.
  10. Η σφολιατα που εξεχει η'την διπλωνουμε να κανουμε εναν χοντρο κοθρο η' την κοβουμε και κανουμε σχεδιακι.
  11. Την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στην τελευταια σχαρα για 25-30 λεπτα μεχρι να ροδισει η σφολιατα.
  12. Συνοδεψτε την με κρυα μπυριτσα,γιατι η ζεστη καλα κρατει.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 18 Οκτωβρίου 2012