ΜΠΟΥΦΕΣΠΙΤΣΕΣ

ΤΑΡΤΟΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ!!!

Ειναι ευκολα,ειναι γρηγορα,ειναι πεντανοστιμα....!!! Δοκιμαστε τα!!!

svg30
Μερίδες: 12 κομματια
Εύκολο

Συστατικά

  • φυλλο σφολιατας 1
    ντοματα 1 κομμενη σε μικρα καρε
    πιπερια πρασινη 1 κομμενη σε μικρα καρε
    πιπερια 1 φλωρινης κομμενη σε μικρα καρε
    ρεγκατο 1 φλ.τσαγιου τυρι τριμμενο +λιγο ακομα για την επικαλυψη)
    φετα 1 φλ.τσαγιου τριμμενη
    λουκανικα 4 φρανκφουρτης μετρια σε μεγεθος κομμενα σε μικρα καρε
    κρεμα γαλακτος 1 200 ml
    αλατι
    πιπερι
    παπρικα γλυκια
    ριγανη 1 κ.γλυκου κοφτο
    ντοματίνια 12 για την διακοσμηση
    βουτυρο για αλειμμα στα φορμακια

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια λεκανη
  2.  και τα ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν μεταξυ τους.
  3. Βουτυρωνουμε 12 ατομικες θηκουλες και κοβουμε στα μετρα τους την σφολιατα.
  4. Στρωνουμε την σφολιατα και με πηρουνι την τρυπαμε οπως στην φωτο.
  5. Με κουταλι μοιραζουμε την γεμιση σε ολα τα φορμακια,τους προσθετουμε λιγο τυρι τριμμενο ρεγκατο και απο πανω τοποθετουμε απο ενα μικρουλι ντοματινι.
  6. Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180-200 βαθμους στον αερα μεχρι να δουμε να εχουν παρει χρωμα και να ειναι ψημενη η σφολιατα.
  7. Αφου ψηθουν με προσοχη τα αφαιρουμε με ενα μαχαιρι απο τα πλαινα τους και σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 31 Ιουλίου 2013