Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε ολα μας τα υλικα σε 1 λεκανη,τα ανακατευουμε ολα μαζι και αφου εχουμε βουτυρωσει το ταψι(Νο 28) ριχνουμε το υλικο μεσα και το μοιραζουμε ομοιομορφα.
- -Αφου εχουμε ηδη προθερμανει το φουρνο μας στους 180 βαθμους βαζουμε τη γιαουρτοπαστα να ψηθει για μιση ωρα(180 βαθμους).
- -Μολις γινει το γλυκο,το βγαζουμε απο το φουρνο και το αφηνουμε περιπου 10 λεπτα να κρυωσει.
κατοπιν ριχνουμε σιγα σιγα το ζεστο μας σιροπι(που στο μεταξυ θα χουμε ετοιμασει) και περιχυνουμε σε ολη την επιφανεια του γλυκου.
-
- ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
- Αν θελουμε στολιζουμε τη γιαουρτοπαστα μας με σαντυγι οπως φαινεται στις φωτο.
Αφηνουμε το γλυκο να κρυωσει εντελως.Τρωγεται πιο ευχαριστα αν το βαλετε εντος ψυγειου και το συνοδεψετε με 1(η οσες θελετε) μπαλα παγωτο καιμακι.Ειναι πολυ ελαφρυ και ευχαριστο γλυκο.θυμιζει αρκετα σαμαλι χωρις ομως να χει τις θερμιδες του.και επισης ειναι αρκετα οικονομικο,ευκολο και γρηγορο.
-
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 3 Ιουλίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα