ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
φυλλο κρουστας 1 συσκευασια για γλυκα κομμενα σε ακανονιστα κομματια
ζαχαρη 140 γρ.
κανελα 2 κ.σουπας
βουτυρο 100 γρ. λιωμενο(αγελαδος)
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
χυμό πορτοκάλι 1 νεροποτηρο
βουτυρο 100 γρ. λιωμενο (αγελαδος)
κρεμα γαλακτος 400 ml
κοντιτα πορτοκαλι 110 γρ.
κουβερτουρα 100 γρ. σε σταγονες
αβγα 4 τεμ.
μπεικιν παουντερ 1 φακ.
ζαχαρη 130 γρ.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ (βρασιμο 10 λεπτα)
ζαχαρη 2 κουπες του nescafe
νερο 2 κουπες του nescafe
χυμό πορτοκάλι απο 2 πορτοκαλια
βανιλια 1
κανελα 1 πρεζα σε σκονη
πορτοκαλι 1 κουπα απο τα πορτοκαλια που ειχαμε στυψει
χυμό λεμόνι Λιγες σταγονες η’ 1/2 φλ.τσαγιου γλυκοζη
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη