Εχουμε κοψει και αφαιρεσει κεφαλια με εντερακια και κεντρικο κοκαλο του γαυρου.
Πλενουμε και στραγγιζουμε καλα.
Τα ψιλοκοβουμε σε μπολ
και προσθετουμε ολα τα υλικα
λιγο ελαιολαδο, το αλευρι
και ανακατευουμε πολυ καλα.
Καθε κεφτε που θα παιρνουμε να τον πλασουμε θα αλευρωνουμε τα χερια μας για να πλαστει πιο ευκολα γιατι το μιγμα μας θα κολλαει ελαφρως.
Βαζουμε λαδι στο τηγανι να ζεσταθει και αραδιαζουμε τους κεφτεδες να τηγανιστουν
μεχρι να παρουν χρωμα και απο τις δυο πλευρες.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο