Πιστευω πως ενα πεντανοστιμο,ευκολο,γρηγορο και δροσερο γλυκο...
σιγουρα γινεται και αγαπημενο.
Απολαυστε το !!!
Μερίδες: 12 κομματια
Πολύ εύκολο
Συστατικά
γαλα 400 ml φρεσκο
κρεμα γαλακτος 400 ml
φρουι ζελε 200 γρ. με αρωμα φραουλας
σταγονες σοκολατας 100 γρ.
φραουλες 180 γρ. κομμενες σε μικρα κομματια (7 φραουλες)
μπισκοτα 24 Πτι Μπερ Παπαδοπουλου με επικαλυψη σοκολατα γαλακτος
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ταπερ η'ταψακι 20 επι 20 στρωνουμε 12 μπισκοτα με την επικαλυψη σοκολατας απο κατω.
Σε κατσαρολακι βαζουμε το γαλα με την κρεμα γαλακτος,
και μολις παρουν μια βραση
κατεβαζουμε απο την φωτια και προσθετουμε το ζελε
και ανακατευουμε πολυ καλα
μεχρι να διαλυθει.
Αφηνουμε να πεσει αρκετα η θερμοκρασια και κατοπιν το βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει καλα,οχι να πηξει εντελως.Στην συνεχεια προσθετουμε τις κομμενες φραουλες και τις σταγονες κουβερτουρας ανακατευουμε
και προσθετουμε την κρεμα επανω απο τα μπισκοτα.
Στρωνουμε ομοιομορφα την κρεμα και σκεπαζουμε με τα υπολοιπα μπισκοτα,αυτη την φορα τα μπισκοτα με την σοκολατα θα ειναι απο πανω.
Το βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει,κοβουμε σαντουιτσακια και σερβιρουμε.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα